Sponsoring

Hemelvaartsdag donderdag 10 Mei 2018

30ste Trekker-Trucktrek in Hoogeloon: een Lustrum!

Al 30 jaar wordt er door Gilde Sint Joris een sportevenement georganiseerd van ongekende allure. Waarbij de leden van Gilde Sint Joris nog steeds even enthousiast zijn als in 1989, bij de start. In de vorige eeuw waren we onervaren maar dat werd ruimschoots goedgemaakt door enthousiasme en de volledige inzet van al onze leden. En ieder jaar zagen we het bezoekers aantal stijgen en het aantal deelnemers groeien, zodat we de laatste jaren met drie wedstrijd banen werken en nog moeten we dan soms deelnemers teleurstellen omdat we niet meer wedstrijden op een dag kunnen verwerken.

Trekker-Trek Hoogeloon is uitgegroeid in ruim dertig jaar tijd naar AB Werkt Trekker-Trucktrek en tot een evenement wat mee telt in heel de Nederlandse trekkertrek wereld. Deelnemers uit de regio maar ook uit heel Nederland willen perse meedoen in Hoogeloon. Niet enkel om die beker die te verdienen is maar het meest om de gezellige sfeer waar de wedstrijd in Hoogeloon door bekend is.

Het is prachtig om als organisatie te zien dat de 16 en 17 jarige deelnemers van toen, al weer vele jaren ons komen bezoeken met hun hele gezin. De veertigers - vijftigers doen dan mischien wel niet meer mee, maar komen toch ieder jaar weer terug naar de Hooge Poort in Hoogeloon samen met vrouw en kinderen om een gezellig dag door te brengen op ons evenementen terrein. Vele noemen het een reunie en kijken zelfs minimaal naar de wedsrijden, maar komen samen bij het AB Werkt Trekker-Truck Trek om bij te praten over het afgelopen jaar.

Wij willen en hopen nog vele jaren voor al onze trouwe bezoekers en deelnemers een super gezellige AB Werkt Trekker en Trucktrek te organiseren.

Gilde Sint Joris Hoogeloon